Nemzeti Adó- és Vámhivatal igazgatóságai

Bács-Kiskun megye Baranya megye Békés megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye Budapest Csongrád megye Fejér megye Győr-Moson-Sopron megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jázs-Nagykun-Szolnok megye Komárom-Esztergom megye Nógrád megye Pest megye Somogy megye Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Tolna megye Vas megye Veszprém megye Zala megye Észak-budapest Kelet-budapest Dél-budapest I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII.
Legfrissebb igazgatósági információk
Kómárom-Esztergom megye
37 milliót érő hamis parfüm a raklapon

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 37 millió forint értékű hamis parfümöt foglaltak le az M1-es autópályán.

Somogy megye
Kés, bozótvágó és önvédelmi eszközök a piacon

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Somogy megyei munkatársai egy Balaton-parti piacon közbiztonságra veszélyes eszközöket találtak.

Somogy megye
Egyre több a mentorált Somogyban

Somogy megyében egyre többen regisztrálnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Mentor Programjába. Az előzetes regisztrációhoz kötött fórumokon szép számmal vesznek részt a kezdő vállalkozások, akik az adózással kapcsolatos szabályokról, teendőkről, határidőkről kaphatnak hasznos információkat.

Somogy megye
Illegális autóbontó az udvarban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Somogy megyei munkatársai egy családi ház udvarában engedély nélküli autóbontót találtak.

Győr-Moson-Sopron megye
Kötelező járulékbevallás az egyéni vállalkozóknak

Az egyéni vállalkozók többségének havonta járulékbevallást kell benyújtania elektronikusan a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV) még akkor is, ha a tevékenységét nem főfoglalkozásként végzi.

Somogy megye
Újabb hamisítványok kerültek ki a forgalomból

Több mint másfél millió forint volt az a hamis ruha, cipő és hangszóró, amit a piacokon, vásárokon és közterületeken foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Somogy megyében.

Somogy megye
A pénzügyőrök megérzései nem csaltak

Több mint 2,2 millió forintos útdíj csalást derítettek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a számítógépes rendszerek adatainak utólagos elemzésével.

Heves megye
Hamis ruhát találtak a pénzügyőrök az EKÁER-ellenőrzésen

A NAV Heves megyei munkatársai az M3-as autópályán tartottak ellenőrzéseket. A pénzügyőrök egy kisteherautóban igazolatlan eredetű ruhaneműt találtak.

Heves megye
Kötelező járulékbevallás az egyéni vállalkozóknak

Az egyéni vállalkozók többségének, jellemzően havonta, elektronikusan járulékbevallást kell benyújtania a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV) még akkor is, ha a vállalkozását nem főfoglalkozásként gyakorolja.

...Korábbi hírek