Nemzeti Adó- és Vámhivatal igazgatóságai

Bács-Kiskun megye Baranya megye Békés megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye Budapest Csongrád megye Fejér megye Győr-Moson-Sopron megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jázs-Nagykun-Szolnok megye Komárom-Esztergom megye Nógrád megye Pest megye Somogy megye Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Tolna megye Vas megye Veszprém megye Zala megye Észak-budapest Kelet-budapest Dél-budapest I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII.
Fontos igazgatósági információk
2019.08.15. Budapest
Technikai szünet az újpesti NAV-ablakban

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2019. augusztus 22-én a 1042 Budapest, István út 15. szám alatti Kormányablak informatikai karbantartása miatt szünetel a NAV ügyfélfogadása.  

2019.08.08. Nógrád megye
Technikai szünet a rétsági NAV ablakban 2019. augusztus 12-én és 29-én

2019.08.07. Heves megye
Ügyfélfogadási rend változása

2019.08.07. Győr-Moson-Sopron megye
Változás az ügyfélfogadásban

A NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága ügyfélszolgálatainak ügyfélfogadási rendje az augusztus 20-i nemzeti ünnep körüli munkarendváltozásra tekintettel az alábbiak szerint változik.

2019.08.06. Zala megye
Ügyfélszolgálati munkarendváltozás

2019.08.05. Fejér megye
Változás az ügyfélfogadásban

2019.08.05. Békés megye
Ügyfélfogadás rendjének változása Békés megyében

A NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatósága ügyfélszolgálatainak ügyfélfogadási rendje a 2019. augusztus 20-ai állami ünnep miatt az alábbiak szerint változik

2019.08.01. Budapest
Felújítási munkálatok a Vaskapu utcai Központi ügyfélszolgálaton

A NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága Központi ügyfélszolgálatán (Budapest IX., Vaskapu utca 33-35.) felújítási munkálatok zajlanak 2019. augusztus 5-től várhatóan szeptember közepéig. A felújítás ideje alatt az ügyfélfogadás zavartalanul folyik, de a várakozási idő jelentősen megnőhet. A felmerülő kellemetlenségekért ügyfeleink szíves megértését és türelmét kérjük. Kérjük, ha van lehetőségük, ügyeiket elektronikusan intézzék.

Legfrissebb igazgatósági információk
Tolna megye
Interneten hirdették a hamis mosószert

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Tolna megyei munkatársai próbavásárlás során hamis mosószereket, öblítőket foglaltak le. Iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás az ügyben.    

Somogy megye
Ügyfélfogadás rendjének változása

  Az ügyfélfogadási rend a 2019. augusztus 20-i munkaszüneti nap körüli munkarendváltozásra tekintettel az alábbiak szerint változik:  

Heves megye
Foglaljon időpontot a NAV ügyfélszolgálataira!

Ha adóügyeit személyesen szeretné intézni a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV), honlapunkon előre lefoglalhatja az Önnek megfelelő időpontot központi ügyfélszolgálatainkra. Munkatársaink Heves megyében az egri, Eszterházy tér 3-4. szám alatti ügyfélszolgálaton fogadják az időpontra érkezőket.

Kómárom-Esztergom megye
120 ezer szál cigaretta a kocsiban

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársai egy Peugeot típusú autót ellenőriztek az M1-es autópálya Hegyeshalom felé tartó oldalán. A vizsgálaton a sofőr és utasa is izgatottan, zavartan viselkedett, ezért a pénzügyőrök a jármű ellenőrzése mellett döntöttek.

Pest megye
NAV Pontok ügyfélfogadási rendjének változása

A Kormányablakok NAV Pontjainak - Gyál, Pilisvörösvár, Szentendre, Szob - nyitvatartása módosul a Pest Megyei Kormányhivatal Kormányablakai ügyfélfogadási rendjének 2019. július 1-jei változása miatt. 2019. július 2-tól a Gyáli, Pilisvörösvári, Szentendrei és Szobi Kormányablak NAV pontjainak nyitvatartása az alábbiak szerint módosul:

Kómárom-Esztergom megye
Érdemes böngészni a NAV online árverési oldalát

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) online árverési felületén (https://arveres.nav.gov.hu) országosan mintegy kétezer ingóság között lehet válogatni. Az oldalt bárki böngészheti, de a licitáláshoz ügyfélkapus hozzáférés szükséges.

Kómárom-Esztergom megye
A cégtemető nem megoldás!

Vannak cégvezetők, akik rosszhiszeműen cégtemetőbe menekítik adósságot felhalmozó vállalkozásukat. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) gyorsan lép ilyen esetekben és a tartozás megfizetésére kötelezi a volt tulajdonosokat.

Győr-Moson-Sopron megye
Telefonon is intézhetők egyes adóügyek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Ügyfél-tájékoztató és Ügyintéző Rendszerével bizonyos adóügyeket telefonon is el lehet intézni, ami az ügyfélkapu mellett szintén egy kényelmes és gyors ügyintézési lehetőség. További előnye, hogy a NAV munkatársa közvetlenül segíteni tud a felmerülő kérdésekben. A 06-80/20-21-22-es szám ingyenesen hívható, a telefonos ügyintézéshez előzetes regisztráció szükséges.

...Korábbi hírek