Rajzpályázat
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
2010.03.16.
„Te mit tudsz az adózásról?” – Rajzpályázatot hirdet gyerekeknek az APEH

Az adóval, az adózással való ismerkedést nem lehet elég korán kezdeni. Az állami adóhatóság az adótudatosság fejlesztése érdekében rajzpályázatot hirdet általános iskolásoknak. Az alkotásokat április 30-áig várja a hivatal.

Archívumba került: 2011.01.01.

Pályázni két korcsoportban lehet. A 6 -10 illetve a 11-14 éves korúak alkotásait szakértő zsűri bírálja el. Az adózás világát személyes (családi) élmény alapján vagy elképzelt módon bemutató alkotásokat tetszőleges technikával készíthetik az iskolások.
Minden pályázó egy rajzot nyújthat be, amely A/3-as méretben készíthető tetszőleges színekkel és technikával. A pályamunkákat az APEH Központi Hivatalába, a Sajtó és Kommunikációs Főosztályra kell eljuttatni (1054 Budapest, Széchenyi u. 2.)
A lezárt borítékra feladóként a pályázó jeligéjét és pályázati kategóriáját (életkorát) kell ráírni. A pályázati anyagot tartalmazó borítékba helyezve egy másik lezárt borítékban kell feltüntetni a pályázó és az iskola nevét. A feladó helyére ezen is csak a jeligét kell írni.  

A nyerteseket levélben értesíti az APEH, a győztes pályaművek az APEH internetes portálján is megtekinthetők lesznek május 15-től, illetve az adóhatóság szándékában áll, hogy a közeljövőben egy kiadványba gyűjtve meg is jelentesse azokat. Mindkét kategóriában az első három helyezett nagy értékű ajándékcsomagot nyer.

A részletes pályázati felhívás szövege elérhető az APEH honlapján, a www.apeh.hu felületen a „Gyerekeknek/fiataloknak” rovat hírei között, illetve több hazai, ifjúsági magazinban is.

 

A NAV weboldalai szerzői jogvédelem alatt állnak.
A honlapon szereplő információk változatlan tartalommal és formában szabadon terjeszthetők.

 
 
rss
1054 Budapest, Széchenyi u. 2. - Telefon:+36 (1) 428-5100