Talajfúró a NAV-tól

 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) online árverési felületén (https://arveres.nav.gov.hu) bárki válogathat az országosan meghirdetett ingóságok között. A részvételhez ügyfélkapus regisztráció szükséges.

Az Elektronikus Árverési Felületen (EÁF) a NAV által lefoglalt vagyontárgyakra lehet elektronikusan licitálni. Az ajánlattevő személyes adatai nem nyilvánosak, azt az árveréskor senki nem láthatja. Minden résztvevő sorszámot kap a felületre történő bejelentkezéskor, ez biztosítja az anonimitást. Ha valaki nem szeretné az összes tételt átböngészni, a keresést szűkítheti akár kategóriákra, akár megyékre.

Többek között ruhaneműk, számítástechnikai vagy elektronikai eszközök, illetve gépjárművek közül lehet választani.

Az árverezendő vagyontárgyakról minden esetben található rövid leírás és fénykép. Az árverések előtt a NAV a hirdetményben szereplő időpontban biztosítja a vagyontárgyak megtekintését és az árverezési szabályok megismerését.

Fejér megyében jelenleg szeszesitalokon és ruhaneműkön kívül, pékipari gépek, festmények, illetve egy nagyméretű talajfúró gép is hamarosan árverésre kerül.

Aki szeretne részt venni az árverésen, annak célszerű áttanulmányozni az oldalon (https://arveres.nav.gov.hu) található üzemeltetési szabályzatot.

Fejér Megyei Adó-és Vámigazgatóság